Mist, de ultieme beveiliging

Mistbeveiliging is efficiënter, effectiever en praktischer dan veel van de andere beveiligingsmogelijkheden die op de markt beschikbaar zijn.

 

Dit beveiligingsmiddel wordt ingezet tegen inbraken, ramkraken en overvallen. De Sentinel mistgenerator produceert een dikke onschadelijke rook, die het zicht ontneemt. Hierdoor eindigen inbraken en overvallen bijna onmiddellijk en is het praktisch onmogelijk om goederen mee te nemen en uw waardevolle spullen te stelen.
In geval van een inbraak met mistuitstoot, zal de mist na enige tijd weer probleemloos verdwijnen zonder sporen of schade na te laten. Zo hoeft u ook geen kostbare tijd te verspillen met opruimen van rommel of kostbare reparaties uit te (laten) voeren: u kunt gewoon ongehinderd doorgaan met uw werkzaamheden.

 

Integratie op locatie

In 99 van de 100 gevallen kan de Sentinel mistgenerator aan een bestaande beveiligingsinstallatie gekoppeld worden. Bij verandering van locatie kan de mistbeveiliging gewoon meeverhuizen. In specifieke situaties kan de Sentinel onzichtbaar worden weggewerkt in wanden en plafonds. In veel situaties wordt het apparaat onopvallend en netjes in een hoek op de wand gemonteerd. Het doordachte ophangsysteem maakt een snelle montage zonder toestanden mogelijk.

 

Mistuitstoot

De mist die de Sentinel uitstoot is de krachtigste die op dit moment op de markt is. Hierdoor is het systeem effectiever is dan alle andere mistbeveiligingssystemen. De Sentinel productrange beschermt bedrijven, houdt mensen veilig en heeft bovendien ook nog eens een positieve invloed op uw verzekeringspremie.

 

Kortom, deze krachtpatser is het perfecte wapen om criminelen geen kans te geven!

cropped-Boxhandschoen-icoon.png

Het antwoord is simpel

De beste onderzoekers, ontwerpers en ingenieurs hebben zich ingespannen om het meest hoogwaardige product te ontwikkelen dat op dit moment op de markt is. Geen enkele andere fabrikant van mist-beveiligingsapparatuur is in staat om beter in te spelen op uw behoeften voor beveiliging, veiligheid en op uw gemoedsrust.