Mistbeveiliging toegelicht

Een indringer breekt bij u in, de Sentinel mistgenerator reageert en vult de ruimte in enkele seconden met een dikke mist. Resultaat: uw waardevolle spullen en goederen zijn volstrekt onzichtbaar en de plannen van de inbreker komen onherroepelijk vroegtijdig toe een einde… Een mistbeveiligingssysteem is hét ultieme wapen tegen inbraak en criminele schade.

 

Ondanks dat een alarmsysteem preventief werkt, kunt u met een mistgenerator nog iets verder gaan om diefstal te voorkomen. Het systeem beschermt de locatie met een dikke verduisterende mist, die de kostbaarheden verbergt en de indringer(s) desoriënteert. Door de plotseling vrijgekomen mist zullen indringers schrikken en in verwarring raken. Zij zullen zich noodgedwongen moeten terugtrekken en met lege handen de locatie weer verlaten.

 

‘Snelkraak’

Bij een inbraak, ook wel snelkraak genaamd, weten inbrekers dat ze een tijdbestek hebben van ongeveer 10 minuten om hun slag te slaan. In dit tijdbestek hebben ze de gelegenheid om veel schade aan te richten, kostbaarheden te ontvreemden en ongehinderd weg te komen. Dit probleem kan worden opgelost door middel van mistbeveiliging.
Het Sentinel mistbeveiligingssysteem reageert binnen enkele seconden, waardoor de inbraak waarschijnlijk net zo snel eindigt als hij begonnen is.

 

Installatie

Wij zijn trots op het excellente ontwerp, de fabricage en het installatiegemak van onze toonaangevende mistsysteem. De mistgenerator wordt aangesloten op een alarmsysteem. Wanneer er een geverifieerde inbraakmelding plaatsvindt vult de mistgenerator de ruimte binnen enkele seconden met mist. Als het erop aankomt kunt u er op rekenen dat de Sentinel zijn werk doet en beschermt!

De Sentinel beschermt

In de wereld van vandaag is de behoefte aan beveiliging en veiligheid van het grootste belang. Het maakt daarbij niet uit in welke branche u werkzaam bent. Of we het nu over een hoog-risico situatie hebben of over de bescherming van uw woning en kostbaarheden: er is altijd een Sentinel die optimaal aansluit bij uw wensen voor de bescherming van uw bedrijf of huis.