Overzicht van video’s met mistgeneratoren in de hoofdrol

Goede voorbereiding is het halve werk

Grappig filmpje over de ongeëvenaarde effectiviteit van mistbeveiliging. Geef inbrekers geen kans en maak het ze moeilijk. Ook verzekeringen waarderen deze maatregelen positief.

Compilatie van inbraken

Dit filmpje bevat een compilatie van videofragmenten van inbraken. Helaas hadden deze bezoekers pech: zowel in winkels en opslagruimtes als bij banken visten ze achter het net dankzij effectieve mistbeveiliging.

Hoe schadelijk is mistuitstoot?

De mistuitstoot (residu) van de Sentinel range is volstrekt ongevaarlijk. De mistvloeistof is uitermate hinderlijk voor criminelen en iedereen die in de ruimte is, maar laat verder helemaal geen sporen na. Bijgaand filmpje laat zien dat zelfs de meest kostbare computersystemen en servers hiervan geen hinder ondervinden.

Beveiliging van kostbare goederen en mensen

Als juwelier loopt u overdag en ’s nachts bepaalde risico’s. Daarbij gaat het niet alleen om de waarde van uw kostbaarheden, maar ook om uw personeel en bezoekers. Een mistgenerator is effectief bij calamiteiten en heeft een afschrikkende werking op professionele criminelen.

Diefstalvrij kantoor: droom of utopie?

Inbraak of insluiping op kantoor kan veel schadelijke gevolgen hebben. Bovendien is er na afloop veel rompslomp die kostbare tijd vraagt. De neerslag van de Sentinel mistgeneratoren is ongevaarlijk, waardoor acties voortijdig de mist ingaan en u snel weer met uw dagelijkse gang verder kunt.

Mistbeveiliging met Xenon Flashlight

In dit filmpje kunt u zien wat de mogelijkheden zijn voor beveiliging met een Sentinel mistgenerator. En wanneer u er helemaal zeker van wilt zijn dat inbrekers weer zo snel mogelijk buiten staan, kunt u hier ook het effect van Xenon Flashlight zien.

Waardevolle spullen in thuis, de inbrekers buiten

Ongewenste bezoekers van particuliere woonhuizen kunnen wordt het ‘verblijf’ onmogelijk gemaakt dankzij een dik mistgordijn. Tja, zo verlaten ze weer met lege handen de locatie…

Best of Britain

Informatiefilm van de Engelse televisie over de beveiligende werking van mist bij inbraken voor particulieren.